09:00 – 17:00

Maandag t/m Vrijdag

Binckhorstlaan 36

2516 BE Den Haag

070 – 3820742

Computerhulp

Computerhulp in Den Haag

DIEL-IT levert een snelle en betrouwbare computerhulp aan huis/kantoor en biedt direct hulp bij computerproblemen. Of dit nu te maken heeft met nieuwe installaties, beveiliging, opschonen of computeronderhoud. Het kan allemaal!

Dankzij de ervaring die onze professionals in vele jaren hebben opgebouwd zijn gebundeld in onze productlijn. Geavanceerde oplossingen in een beheersbare omgeving.

Heeft u problemen met uw computer waar u of anderen geen raad mee weten, dan kunt u bij Diel-IT terecht voor computerhulp in Den Haag. In het hedendaags is een computer heel erg van belang voor uw werk of privé zaken, wij leveren kwaliteit als het gaat om computerhulp in Den Haag.

Daarom staan wij altijd klaar voor allerlei problemen met uw systeem en geven wij ook een passende oplossing. Door vele jaren ervaringen op te doen, zijn wij in bezit van de nodigde kennis en kunde om diverse computerproblemen zo efficiënt mogelijk te verhelpen.

Professioneel computerhulp in Den Haag
Professioneel computerhulp in Den Haag

Computerhulp aan huis in Den Haag en omstreken

Voor computerhulp aan huis in Den Haag kunt u ons benaderen, zoals op gebied van hardware en software. Wij zijn heel flexibel en kunnen waar er nood is, zo spoedig mogelijk aan huis langskomen om eerst het probleem te inventariseren en waar nodig gelijk actie te ondernemen op locatie.

Ook bij virus problemen, spam problemen, ransomware problemen, trage computer tot een computer die niet meer werkt, bieden wij computerhulp aan huis in Den Haag. Wij hebben de middelen om ervoor te zorgen dat het weer naar behoren werkt!

Ieder denkbaar computerprobleem lossen wij voor u op tegen het tarief van 30 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten exclusief BTW.

Indien we een computerprobleem niet kunnen verhelpen, betaalt u enkel de voorrijkosten van 15 euro exclusief BTW. Of u nu een virus, netwerkprobleem, printerprobleem of hardware probleem heeft, DIEL-IT staat voor u klaar om een passende oplossing en/of advies.

Computer samenstellen op maat

Naast het oplossen van computerproblemen zijn wij ook gespecialiseerd in het op maat samenstellen van computersystemen. Dit hangt er natuurlijk ook vanaf wat u ermee gaat willen doen.

Gaat u meer voor zakelijk gebruik, grafische werk, een game computer of andere doeleinden? Afhankelijk van het doel van uw computer, bouwen wij een op maat gemaakte computer voor u zodat u zonder problemen uw werkt kunt doen.

Het hoeft tegenwoordig niet zo duur te zijn om een systeem op maat te bouwen, dat laten wij ook zien, en zorgen ervoor dat u met een tevreden gevoel gebruik kunt maken van uw nieuw samengestelde computersysteem.

Vraag ons gerust voor een offerte, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Top