Serverbeheer Den Haag

Wij zijn ook gespecialiseerd in serverbeheer en zijn gevestigd in Den Haag.
Wij als serverbeheer Den Haag bieden één van de beste serverbeheer voor uw thuis of kantoor netwerkomgeving, voor het centraliseren van uw data adviseren wij om een NAS server te installeren, aangezien er verschillende modellen zijn, hoeft u niet de duurste variant te hebben maar dit is afhankelijk van uw data grootte en wat u precies ermee wilt doen, na de

Beheren servers

Wij installeren, beheren servers zodat het continu zorgeloos blijft werken. Bij ons kunt u terecht als u een eigen server wilt laten installeren/configureren, o.a. een blade server, desktop server of NAS server op maat voor u.
Hiermee kunt u vanaf elke plek ter wereld met uw laptop, smartphone of tablet inloggen op uw server thuis om bij u bestanden bij te komen, wij monitoren dagelijks of alles naar wens draait en geven ook van tevoren door met onderhoud werkzaamheden bij het beheren van servers, u bent dus altijd up-to-date.

Kosten besparing

U bespaart zelfs ook kosten met onze manier van serverbeheer, bijna overal wordt er gevraagd voor maandelijkse kosten bij het opzetten van een virtuele server, bij ons heeft u een fysieke server bij u op locatie die op een veilige plek staat, dit in verband met kosten besparing.
Hierdoor hoeft u geen maandelijkse server huur kosten te betalen of als er iets nieuws wordt toegevoegd aan de virtuele server. Natuurlijk doen wij op afstand uw server in de gaten houden, dit wordt continu door ons bewaakt zodat u zorgeloos kunt werken op uw server en ook dit zorgt voor kosten besparing.

Vraag ons gerust voor een offerte, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.