09:00 – 17:00

Maandag t/m Vrijdag

Binckhorstlaan 36

2516 BE Den Haag

070 – 3820742

Beveiliging

ALARM INSTALLATIE

Wij bieden een solide beveiligingssysteem voor uw huis waarbij het heel eenvoudig te beheren is via uw mobiele smartphone/tablet en of computer.
Voordat wij beginnen met het installeren van de alarmsysteem in en rondom uw huis, gaan wij eerst strategisch bekijken waar het inbraak gevoelig kan zijn, en hoe wij dit kunnen aanpakken.

Wij komen vrijblijvend langs om alle benodigde informatie op te nemen voordat wij daadwerkelijk het hele alarmsysteem gaan installeren in en rondom uw woning, ook gaan wij het van tevoren laten zien hoe het werkt en de talloze voordelen ervan.
Onze alarmsysteem is heel erg uitgebreid en hierdoor kunnen wij alle kanten op met het beveiligen van uw woning.
Het gaat als volgt:

  • Er wordt eerst gezamenlijk en duidelijk besproken wat de plan van aanpak is bij het installeren van de alarmsysteem in de woning.
  • Welke type alarmsysteem geschikt is bij u in de woning.
  • Waar alle fysieke sensoren komen te hangen, en allerlei andere zaken.

Vraag ons gerust voor een offerte, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

CAMERA INSTALLATIE

Wij installeren diverse alarm systemen bedraad of draadloos Powermax, Woonveilig, Galaxy en voornamelijk Jablotron systemen.
Wij doen ook bestaande alarm systemen aanpassen of vernieuwen.

Onze alarmsysteem heeft u in eigen beheer, geen maandelijkse kosten, er wordt gebruikt gemaakt van een GSM module die u zelf belt om actie te ondernemen als er ingebroken is.

Op uw smartphone krijgt ook een overzicht te zien in een log waarin staat beschreven wie wanneer ingeschakeld heeft, fotos worden ook weergegeven als er ingebroken wordt, u kunt remote inschakelen en nog veel meer.

TOEGANGSVERLENING

Zo kunt u bijvoorbeeld remote een garagedeur, schuifpoort, rolhek, slagboom etc. open en dicht aansturen, en op locatie met een zogeheten toegangs tag. Het Paxton systeem houdt ook een log bij om via de computer een overzicht te zien, wie wanneer waar welke deur heeft geopend.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u maatwerk oplossingen aanbieden, wij bieden ook voor allerlei situaties een passende oplossing, dit allemaal natuurlijk in overleg met u.

Top