09:00 – 17:00

Maandag t/m Vrijdag

Binckhorstlaan 36

2516 BE Den Haag

070 – 3820742

Lan

LAN

Een Local Area Network (lokaal gebiedsnetwerk), afgekort LAN, is een netwerk van computers en andere apparaten die zich op een lokale netwerk verbonden zijn en met elkaar kunnen communiceren. Apparaten kunnen hierbij fysiek via een gedeeld medium of rechtstreeks met elkaar verbonden zijn.

Lan netwerk aanleggen

Wij zijn ook gespecialiseerd in het bouwen, installeren/configureren, troubleshooten van LAN netwerken in kleine of grote organisaties of uw thuisnetwerk.
Iedereen heeft tegenwoordig te maken met een LAN netwerk thuis of in een bedrijf, alle apparaten zoals smart-tv, spelcomputer, mediaspeler, settopbox, server en netwerkprinter verlangen een netwerkverbinding.

Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van een router en/of een switch om meerdere apparaten op het LAN netwerk aan te sluiten.
Beide moeten volgens de juiste configuratie beschikken anders heeft u geen stabiele LAN netwerk, dan zal u wegvallende verbinding tot trage verbindingen meemaken.

Naast het bouwen en configureren kijken wij bestaande LAN netwerken ook na en geven wij advies wat beter kan en wat overbodig is, en ook krijgt u een overzicht met alle apparaten die verbonden zijn op uw netwerk, zo heeft u een overzicht met wat op uw netwerk verbonden is.

Top