09:00 – 17:00

Maandag t/m Vrijdag

Binckhorstlaan 36

2516 BE Den Haag

070 – 3820742

ADSL / VDSL

ADSL/VDSL

Op dit gebied zijn wij gespecialiseerd om ADSL/VDSL problemen te lokaliseren en waar mogelijk op te lossen van verschillende providers.
Als internet monteur doen wij een complete controle check na in details om te kijken wat er hand is, het probleem hoeft niet per se in huis te zijn, maar het probleem kan ook buiten uw huis zijn, bijvoorbeeld een storing bij uw provider, of een doorgeknipte kabel onder de grond bij een centrale verdeelpunt buiten de woning.

De ADSL/VDSL dienst biedt breedbandig internet over een gewone telefoonaansluiting.

Snelheid
De download snelheid die met ADSL gerealiseerd kan worden kan oplopen tot 50.000 Kilobit per seconde (50 Mbps). Ter vergelijking; Downloaden met een inbelverbinding gaat slechts op een snelheid van 54 Kbps

Asymetrisch
De A in ADSL staat voor asymetrisch (asymetrical digital subscriber line kortweg ADSL). Dit houdt in dat de downloadsnelheid niet hetzelfde is als de uploadsnelheid. Bestanden opvragen via het internet gaat sneller dan bestanden sturen. Toch is ook de upload snelheid nog vele malen hoger dan bij andere internetverbindingen.

Met de keuze voor VDSL, een snellere opvolger van ADSL, voorziet KPN in de behoefte van veel mensen aan een snellere en betrouwbare breedband internetverbinding.
Dat bestaat al in gemeentes waar glasvezeltechniek (eveneens van KPN) beschikbaar is. Het kan echter nog wel even duren voordat glasvezel overal in Nederland beschikbaar is. Gelukkig is VDSL beschikbaar.
VOIP-telefonie is bellen via internet. Kwalitatief gelijk aan ‘gewone’ telefonie maar 30 tot 40% goedkoper. Daarnaast is VOIP veel eenvoudiger en goedkoper bij verhuizing. VOIP biedt u de mogelijkheid bij verhuizing om uw telefoonnummer ten allen tijde te behouden, ook wanneer u verhuist naar een ander netnummerregio. Daarnaast zijn de kosten bij verhuizen nihil en kunt u dezelfde dag nog vanaf een andere locatie gebruik maken van dezelfde lijn.
Bij ons kunt u ook terecht om een voip nummer aan te vragen of te laten porteren.

Top