09:00 – 17:00

Maandag t/m Vrijdag

Binckhorstlaan 36

2516 BE Den Haag

070 – 3820742

Netwerk beheer

Netwerkbeheerder Den Haag

Bent u opzoek naar een netwerkbeheerder in Den Haag? Een die flexibel is met afspreken? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen, installeren/configureren, troubleshooten van LAN netwerken in kleine of grote organisaties of uw thuisnetwerk.

Netwerken zijn in nagenoeg elk bedrijf aanwezig, al is het alleen maar om toegang tot internet te krijgen. In veel gevallen is het netwerk heel erg van belang voor de dagelijkse gang van zaken binnen een onderneming, wij als netwerkbeheerder in Den Haag zijn onmisbaar. Ook een netwerk moet beheerd en onderhouden worden, om ervoor te zorgen dat een en ander zo optimaal mogelijk functioneert en blijft functioneren.

Beveiliging

Steeds vaker wordt ervoor gekozen om een (deel) van het netwerk draadloos uit te voeren, zodat bijvoorbeeld laptops (en andere draadloze apparatuur) overal zonder het gebruik van kabels ingezet kunnen worden. Bij een draadloos netwerk is het van belang dat de beveiliging goed op orde is.
DIEL-IT ondersteunt u graag bij het aanleggen of aanpassen/uitbreiden van uw netwerk en ook natuurlijk een strakke beveiliging. Dit betreft zowel de installatie/configuratie van het netwerk, maar ook het advies voor welke netwerk componenten in uw situatie kunnen worden toegepast.

Investeren IT

Investeren in uw IT omgeving is tegenwoordig is heel erg van belang, dit brengt voordelen met zich mee o.a. productiviteit van uw werknemers, er weinig tot bijna geen onnodige storingen optreden. In de meeste gevallen proberen wij vanaf afstand het probleem op te lossen maar moment dat het probleem complexer wordt dan komen wij op locatie, en dat is het waard bij het investeren in de IT.

Vraag ons gerust voor een offerte, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Top