09:00 – 17:00

Maandag t/m Vrijdag

Binckhorstlaan 36

2516 BE Den Haag

070 – 3820742

Data (recovery)

Met data hebben wij continu mee te maken, data van uw computer, tablet, laptop, noem maar op, en deze gegevens worden allemaal via systemen verstuurd naar de apparaten toe, een mooi voorbeeld is uw thuisnetwerk, maar ook bij camera, alarm en toegangssystemen wordt er gebruikt gemaakt van data.

Om ervoor te zorgen dat data niet verloren raakt en is het van belang om tijdig back-ups te maken van uw data, wij kunnen voor u een systeem bouwen die alle back-ups tijdig uitvoert naar een back-up map, dit wordt ook door ons 24/7 gemonitord.

En vooral het gebruik maken van een goede bekabelingssysteem zodat uw data efficient en zorgeloos over uw bekabeling verstuurd kan worden.
Wij leggen ook ethernet en coax bekabeling aan, dus zowel voor televisie als voor internetverbinding in uw huis.

DATA RECOVERY

Wij zijn in bezit van professionele data recovery tools die uw verloren gegevens kunnen herstellen van een gefaalde harde schijf en zelfs na een format van uw harde schijf. Dit slaagt 90% van de tijd, maar is afhankelijk van de schade aan het apparaat.

We hebben met succes gegevens hersteld van beschadigde harde schijven, externe harde schijven, USB-geheugensticks en flash geheugenkaarten dat wil zeggen van camera’s.
Voor meer informatie kunt u gerust met ons contact opnemen.

Top