Systeembeheerder Den Haag

Bent u opzoek naar een systeembeheerder in Den Haag die flexibel is met afspreken dan bent u bij ons op het juiste adres.
Wij als systeembeheerder uit Den Haag is ook verantwoordelijk voor elke computeromgeving. Het uitvoeren van updates en het monitoren van systemen behoren tot het beheer. Ook het signaleren van mogelijke problemen en bottlenecks en het hierop anticiperen, voordat het mogelijke probleem uitgroeit tot een daadwerkelijk probleem en/of storing zijn onderdelen van het systeembeheer.

Uitvoeren van systeembeheer in Den Haag

Het (laten) uitvoeren van systeembeheer in Den Haag is een vereiste om te komen tot een stabiel netwerk (en dat ook zo te houden), met zo min mogelijk uitval. Niet alleen uw server moet worden beheert, maar ook de andere netwerkonderdelen en software zoals: printers, netwerkcomponenten (onder andere draadloze toegangspunten), back-ups en back-up software, internet toegang (routers en firewall) etcetera.
Van elke apparatuur houden wij een log bij met vreemde activiteiten die optreden en waar nodig direct te handelen om problemen op het netwerk te voorkomen, omdat wij volledig focussen op het correct uitvoeren van systeembeheer in Den Haag.

Monitoren

Voor het monitoren gebruiken wij een softwarepakket die alle activiteiten in de gaten houdt van uw netwerkomgeving, dit doen wij continu om zoveel mogelijk storingen en hack aanvallen te voorkomen. Dagelijks worden er bedrijven/organisaties aangevallen vanwege het slecht monitoren van systeemmeldingen en wij zorgen ervoor dat wij dit voorkomen.
Ook maken wij gebruik van een back-up systeem, hiervoor heeft u wel 2 internet verbindingen nodig van 2 verschillende providers.
Als dit aanwezig is op locatie dan installeren wij speciale router die bij het verbreken van een internet verbinding, automatisch overschakelt naar de 2e internetverbinding, wij praten over een Dual WAN met failover, zo bent u altijd online zonder onderbrekingen.

Nieuwe installatie

Behalve het systeembeheer, kunnen wij voor u ook de installatie en configuratie van nieuwe hardware verzorgen. Ook de installatie van nieuwe software behoort tot de diensten van DIEL-IT .
Informeer bij DIEL-IT naar de diverse systeembeheer oplossingen. Graag komen we bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken en te overleggen op welke manier DIEL-IT u van dienst kan zijn

Vraag ons gerust voor een offerte, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.