Computerservice Den Haag

Wij bieden u het beste computerservice in Den Haag en dat kunnen wij ook aantonen doormiddel van een ‘’no cure, no pay’’ beleid. De service die wij bieden om uw probleem op te lossen of advies te geven voor het aanschaffen van een nieuw product, of telefonisch adviseren en waar nodig telefonisch service te verlenen om het probleem op te lossen is gericht op kwaliteit!.
Wij zien vanaf met kwantiteit en focussen continu op kwaliteit wat hedendaags bijna nergens meer te vinden en te zien is. Zoals u vinden wij het ook noodzakelijk om kwaliteit te leveren, ondanks dat het oplossen of adviseren iets langer duurt, wordt er toch voor gezorgd dat de resultaat naar wens is, en daar zijn wij sterk met computerservice in Den Haag

Computerservice aan huis

Aan huis computerservice met kwaliteit staat ook hoog in het vandaal bij ons, wij bespreken altijd vooraf de kosten die bijkomen maar dat is afhankelijk van het probleem of hetgeen wat moet gebeuren. Wij werken heel transparant en duidelijk verstaanbaar als wij langskomen aan huis om uw IT zaken in orde te maken zoals u dat wilt en door ons laat uitvoeren.
Met onze computerservice aan huis zorgen wij ervoor dat u zo vriendelijk en professioneel wordt geholpen en het gevoel krijgt dat wij samen op dezelfde lijn zitten, dat geeft een prettig gevoel naar elkaar toe. Betreft bereikbaarheid, staan wij 7 dagen per week klaar om uw te woord te staan en waar nodig met spoed bij te zijn voor hulp en/of advies.

Gratis diagnose

Ons kantoor is gevestigd op de Binckhorstlaan 36  met een grote gratis parkeerplek en makkelijk te bereiken via openbaar vervoer. U bent welkom om bij ons langs te komen voor hulp en zullen direct een gratis diagnose geven van uw IT probleem in ons kantoor in Den Haag. Wij geven u ook de keuze om zelf te bepalen bij wie u het probleem wilt laten oplossen, na de gratis diagnose leggen wij u uit wat de oorzaak is en de oplossing, en het is helemaal aan u te bepalen als u met ons verder wilt of door een externe partij te laten repareren.